Bry Film

Vi i Bry Film brenner for å fortelle historier om samfunnet vi lever i. Historier om deg, naboen og fellesskapet. Historier som definerer oss, berører oss og som påvirker på en positiv måte. Historier vi bryr oss om. 

Bry Film startet opp i 2015 og har siden produsert dokumentarfilmer og -serier for TV og festivaler på eget initiativ. I tillegg tar vi på oss oppdrag fra organisasjoner, kulturliv, bedrifter og det offentlige for å spre deres budskap. Vi blir godt kjent med våre kunders visjon, tilpasser oss ulike plattformer for best mulig spredning og lager strategier sammen med kunden for å oppnå god effekt.

Vi forstår at våre kunder er i en spesiell situasjon i disse dager, og vil derfor være behjelpelige med å digitalisere innhold slik at dere på kort tid kan nå ut til deres målgruppe. Kontakt oss gjerne for et møte slik at vi sammen kan finne en løsning som passer for dere. 

Dette er ossGuro Sollie Hansebakken

(regissør og produsent)

Guros drivkraft er hennes nysgjerrighet og engasjement for stort og smått. Hun er grundig i sitt arbeid, kommer tett på mennesker og sak, og opptatt av å utforske filmens påvirkelige kraft. Med flere års erfaring som filmskaper og en bachelor i medieproduksjon har hun hendene borti det meste av den kreative prosessen. 

+47 971 73 681 (tlf)
guro@bryfilm.no (e-post)
Øystein Frøyland

(regissør)

Øystein har som mål å fortelle interessante historier om mennesker som berører oss. Han er ydmyk og nysgjerrig i sitt møte med andre mennesker, som gir han en evne til å skape nære og ærlige fortellinger. Med en mastergrad i Dokumentar og journalistikk har han blitt en engasjert filmskaper som vet hva han vil ha.

+47 951 05 463 (tlf)
oystein@bryfilm.no (e-post)